pvc ramen
reynaers

Uw venster op de wereld. Ramen zijn letterlijk uw venster op de wereld en bovendien het visitekaartje van uw huis. Daarom bestaat er een aluminium profiel voor ieder huis. Van klassiek en romantisch tot strak en modern. En in meer dan 400 kleuren voor binnen én buiten. Aluminium deuren met stijl. Reynaers ontwerpt een assortiment prachtige aluminium deuren, die stuk voor stuk recht doen aan de stijl van uw huis. De basisvorm is sober en ongecompliceerd, maar er zijn ontelbare variaties mogelijk. Softline, decoratief, robuust of slank, er is een aluminium profiel voor iedere deurstijl. Aluminium deuren zijn uiterst veilig en dat heeft alles te maken met het feit dat een aluminium profiel in de basis al uitzonderlijk sterk is. Maar daarnaast kennen we nog een aantal extra's voor optimale beveiliging.

De voordelen van aluminium ramen en deuren:
■Thermisch en akoestisch isolerend.
■Onderhoudsvriendelijk.
■Uitgebreid kleurenspectrum.
■Veelzijdige stijlen en openingstypes.
■inbraak- en brandbeveiligings-systemen verkrijgbaar.

 
 
kömmerling

 

 

Met EuroFutur Classic heeft Kömmerling, de Europese marktleider in kunststof raamprofielsystemen, een nieuw meerkamersysteem voor ramen en huisdeuren op de markt gebracht met een inbouwdiepte van 70 mm. Dit innovatief systeem boekt grote resultaten op vlak van warmte- en geluidsisolatie en bescherming tegen inbraak. Een karakteristiek kenmerk van de Classic-uitvoering is het rechtlijnige design, dat zich aan de stijl van de gevel onderwerpt en zich bijgevolg uitstekend leent voor nieuwbouw en renovatie.

raam
 
novoferm
Sectionale poorten voor maximaal comfort Wij zijn van mening dat bij een moderne garagepoort de automatische motor er bij hoort. En in het bijzonder wanneer de keuze op de spitstechnologie van een sectionale poort van Novoferm valt. Een openingsprincipe dat zich profileert: - Met een sectionale poort, die verticaal opent, kan U elke centimeter plaats in en voor de garage optimaal benutten. - De poort past ook wanneer U de garage-opening individueel vorm geeft volgens de architectuur van uw woning - bv. als rondboog of met schuine hoeken. - Voor de renovatie en de eenvoudige omwisseling van uw oude poort worden de beste voorwaarden geboden. Een compleet systeem die de lat zeer hoog legt: - poort en motor zijn constructief op elkaar afgestemd. - als poortsysteem gekeurd volgens de nieuwste Europese veiligheidsnormen; beste inbraakbelemmering. - Geen problemen bij de montage van de motor – alle onderdelen werken met afstandsbediening. Dit spaart de bekabeling in de garage. - Optimaal bij elk type garage – met normaal beslag of laag beslag. - Als volledig systeem veel sneller gemonteerd en voordeliger dan conventionele poort-motor-combinaties
 
 
Disclaimer Ontwerp Marconsult bvba